HTML

napikuruc

Friss topikok

  • CoolKoon: Mit ne mondjak, azért rendkívül megmosolyogtató százéves cigány-sztereotípiákat olvasni, még akkor... (2013.05.13. 00:12) csendőrfüzet
  • davidson (törölt): napiszarról van (2009.09.26. 22:39) rasszista google

Linkblog

oláhpokémon

2010.11.15. 12:17 napikuruc

 Megszületett Lakatos Nintendo

 

Lakatosék legújabb szerzeménye, a kis Nintendo 3,5 kilóval (+1,5 kiló fuksszal) született meg tegnap hajnalban. A gyerek jól van, apja (aki egyben a bátyja is) büszke rá, mert az orvos zsebébe csúsztatott hálapénzt a kis rajkó 5 percen belül visszalopta. Született tehetség.
"Folyamatosan frissülnek a hivatalos keresztnevek a Magyar Tudományos Akadémia internetes oldalán, ugyanis az utóbbi években megnőtt az érdeklődés az egyre különcebb nevek iránt. Egy időben a szülők egy része szappanoperák, illetve filmhősök alapján akart nevet adni csemetéjének, mára azonban a mesefilmfigurák lettek a legnépszerűbbek. Az Akadémia olyan neveket utasított el mint Vackor, Bogyóka, Pöntyi, Csibécske, illetve Radiátor, Kazetta és Csikó. De van, kinek ez sem szegte kedvét, így fordulhatott elő, hogy létezik Lakatos Nintendo, Oláh Pokémon és Galambos Tarzan is" - írta pár hónapja a Bors.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://napikuruc.blog.hu/api/trackback/id/tr172449865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása